Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ljuvliga laxbiffar

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 25 minuter
Skriv ut

Laxbiffarna blir extra saftiga med potatis i smeten.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka upp lättsaltat vatten i en kastrull. Lägg i laxen och ta kastrullen åt sidan. Låt stå ca 5 min.
  2. Mosa potatisen. Hacka dillen. Blanda potatis, dill, ströbröd, äggulor, citronskal, salt och peppar. Ta upp laxen och mosa ner den i potatisblandningen.
  3. Forma färsen till biffar. Stek dem i smör och olja i en stekpanna ca 3 min på varje sida.
  4. Sås: Hacka dillen, spara lite dill till garnering. Blanda crème fraichen med dill, skalad pressad vitlök och citronsaft. Krydda med socker, salt och peppar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.