Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Löjromstaco med citron och gurka

 
  • Serverar: 1 portioner
Skriv ut

Läckert krispiga, är dessa små friterade potatisbåtar med citroncreme och saltad gurka.

Ingredienser

Instruktioner

1. Skär potatisen i 1 millimeter tunna skivor. Fritera skivorna i en tacokorg, eller en och en i matolja 2. Vispa crème fraichen hårt, smaksätt med citronjuice och rivet skal. 3. Klicka ut 1 tesked citroncreme i varje taco och toppa med löjrom och dill. 4. Tärna gurkan fint och smaksätt med några droppar citronjuice, salt och peppar och strö den över tacosen. 5. Den med citronjuice och skal. 6. Klicka ut 1 tsk citroncreme i varje 7. Taco och toppa med löjrom och dill. 8. Tärna gurkan fint och smaksätt med 9. Någr a droppar c itronjuice, salt och 10. Peppar och strö den över tacosen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.