Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lövbiff med béarnaisesås och sparris

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Lättlagat, enkelt och gott!

Ingredienser

Instruktioner

Stek hastigt och krydda lätt lövbiffarna. Lägg en skiva tomat och några bitar sparris på varje biff. Laga till en påse béarnaise enl anvisningen på påsen och smaksätt den med tomatpuré. Klicka på såsen på lövbiffarna. Servera med ris.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Majbaggen 30 september 2011

    Serverade med potatiskroketter och grönsallad, Försvinnande god fredagsmiddag.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.