Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lövbiff med grönmögel och solroskärnor

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Gott

Ingredienser

Instruktioner

Dela broccolin i små buketter. Skala och hacka vitlöken. Koka broccolin i lättsaltat vatten 3-4 minuter. Låt den rinna av. Fräs vitlöken i hälften av smöret och rör i broccolin och 1/3 av saltet. Stek köttet i resten av smöret ca 1/2 minut per sida. Krydda med resterande salt och svartpeppar. Lägg upp köttet på tallrikar. Lägg broccoli på halva köttskivan och vik den andra halvan över. Grovmosa osten och lägg den på köttet. Strö över solroskärnorna

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.