Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lövbiff och pepparrot

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Supergott, pepparroten ger sting!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och koka potatisen, pressa den genom en potatispress. Tillsätt mjölk, crème fraiche, salt och peppar. Blanda i de hackade örterna.
  2. Strimla baconet och knaperstek och låt rinna av på hushållspapper. Stek lövbiffen på hög värme 1 minut på varje sida. Salta och peppra. Lägg upp på en tallrik och riv rikligt med pepparrot över.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.