Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lövbiff på rotfruktsbädd

 
Skriv ut

Kryddigt och krämigt!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vik ihop köttet på mitten, salta och peppra.
  2. Sås: Dela champinjonerna i kvartar och hacka vitlöksklyftorna. Lägg dem sedan i en kastrull tillsammans med vitt vin och grädde. Tillsätt senapen och låt koka tills såsen tjocknar något. Smaka av med salt och peppar. Håll såsen varm.
  3. Rotfrukter; Skala och skär rotfrukterna i tunna strimlor. Hetta upp olja i en stekpanna och stek dem tills de börjar mjukna. Salta och peppra.
  4. Hetta upp smöret till köttet i en annan stekpanna och stek på hög värme ca 1 minut på varje sida. Servera med rotfrukterna och såsen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.