Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lövbiffsgryta med purjolök

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Snabbt, enkelt och framförallt gott, vem gillar inte det?!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skiva och skölj purjolöken. Skär lövbiffarna i skivor. Lägg purjolöken och den skivade lövbiffen i en het stekpanna och fräs tills köttet är brynt runt om. Häll över grädden och smaksätt med kalvfond, sambal oelek, soja salt och peppar. Låt koka upp.
  2. Servera med ris och någon god grönsak.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.