Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lunchsallad av fisk- och potatisrester

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Om man har kokta fisk- och potatisrester kan man laga en god lunch nästa dag. Piffa upp med några färska grönsaker och häll en välsmakande sås över och du har en helt ny rätt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tina ärterna lätt. Rensa fisken och dela den i mindre bitar. Skala och skiva potatisen. Salta lätt på skivorna. Skölj tomaterna och skär dem i klyftor.
  2. Blanda fisk, potatis, tomater och ärter i en salladsskål.
  3. Blanda samman gräddfil, Keso och pepparrot. Smaksätt ev med salt och peppar.
  4. Häll såsen över salladen och strö till sist på den finklippta dillen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.