Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lyxig hummerragu

 
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

En riktigt läcker liten förrätt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Börja med att dela hummern och skrapa ur allt kött. Skär stjärten i små bitar och spara klona till dekoration.
  2. Finhacka schalottenlökarna och fräs dem mjuka med smöret i en stekpanna. Blanda i senap, dragon och kajennpeppar. Rör ner fond och hummerbitarna. Späd med grädden.
  3. Låt puttra ihop och smaka av med lite salt och ev konjak. Blanda i persilja och parmesan efter smak.
  4. Dekorera med klorna. Kan även serveras på toast.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.