Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lyxig lax och räkpasta med grönsaker samt citruskesella

 
  • Serverar: 1 portioner
Skriv ut

330 kcal Mängd: Kolhydrat 23 g | Protein 34 g | Fett 11 g | Fiber 2,9 g Energiprocent: Kolhydrat 28 E% | Protein 41 E% | Fett 30 E% | Fiber 2 E%

Ingredienser

Instruktioner

Ugnsbaka laxen på 175 grader i 10-15 minuter. Koka pastan enlig anvisning på paketet. Blanda kesellan med citronsaft och lite rivet skal. Woka grönsakerna och vänd ner pastan och blanda om, lägg i räkor och lax samt lite hackad dill och woka runt. Pressa lite citron över rätten. Serveras med citruskesellan.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.