Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lyxig pasta-wok

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Enkelt, snabbt och gott.

Ingredienser

Instruktioner

Koka pastan för sej. Hetta upp en wok med olivoljan i. Riv en vitlöksklyfta och låt den fräsa med en stund. Lägg sedan i oxfilén skuren i bitar. Hälften i taget blir lagom. När du stekt köttet, samla allt köttet i woken och lägg i broccolin. Salta och peppra och låt steka/woka 5-10 minuter. Skär paprikan (färgen spelar ingen roll) i bitar, och lägg ner den i woken. Tillsätt oliver och valnötter och häll över den avrunna pastan. Strö över persilja, vitlökspulver och parmesan, lite i taget och blanda däremellan. Njut med en mogen röd Bordeaux.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • LiliH 16 mars 2011

    Blev jättepopulär hos oss. Men ta lite mindre pasta. 400 g räcker.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.