Mumsig, krämig och lättgjord kvällsrätt.
Instruktioner
- Ugn 225 grader.
Blanda krabbstuvning, grädde, chilisås och majonnäs i en tjockbottnad kastrull och krydda med cayennepeppar.
Värm under omrörning och låt stuvningen koka 5-10 minuter.
Ta kastrullen från värmen, rör i krabbkött och färskosten. Smaka av med salt.
- Kantskär bröden och dela skivorna på mitten.
Lägg hälften av brödskivorna i botten på en smord ugnssäker form.
Bred hälften av stuvningen över bröden, täck med resten av brödskivorna och fördela resten av stuvningen överst.
- Bryt av små broccolibuketter och placera dem utmed gratängens sidor. Strö riven ost över gratängen.
- Tillaga mitt i ugnen ca 20 minuter.
Garnera med några färska räkor vid serveringen.
Publicerat den
14 april 2008
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Inget för bantare men oj så gott det är.