Nästan som små bakelser är dessa mumsiga brownies med vit och mörk choklad, pistaschmandel och hallon.
Instruktioner
- Hacka den mörka chokladen och smält den tillsammans med matfettet på svag värme. Blanda farinsocker, socker, ägg, mjöl, bakpulver, vaniljsocker och siktad kakao med choklad- och smörblandningen till en slät smet.
- Hacka mandeln och den vita chokladen. Vänd ner detta och hallonen i smeten. Rör om noga.
- Fördela smeten i en bakpappersklädd form, ca 30x20 cm. Släta till toppen. Grädda kakan i 175 grader i nedre delen av ugnen 30-35 min.
- Ta ur kakan och låt den svalna. Lyft upp kakan i papperet. Skär kakan i rutor.
- Garnering: Vispa grädden. Spritsa en gräddros på varje ruta. Lägg ett hallon på varje gräddros.
Publicerat den
1 juli 2008
Liknande recept
Skriv kommentar