Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lyxiga hallonbrownies

 
  • Serverar: 24 portioner
Skriv ut

Nästan som små bakelser är dessa mumsiga brownies med vit och mörk choklad, pistaschmandel och hallon.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hacka den mörka chokladen och smält den tillsammans med matfettet på svag värme. Blanda farinsocker, socker, ägg, mjöl, bakpulver, vaniljsocker och siktad kakao med choklad- och smörblandningen till en slät smet.
  2. Hacka mandeln och den vita chokladen. Vänd ner detta och hallonen i smeten. Rör om noga.
  3. Fördela smeten i en bakpappersklädd form, ca 30x20 cm. Släta till toppen. Grädda kakan i 175 grader i nedre delen av ugnen 30-35 min.
  4. Ta ur kakan och låt den svalna. Lyft upp kakan i papperet. Skär kakan i rutor.
  5. Garnering: Vispa grädden. Spritsa en gräddros på varje ruta. Lägg ett hallon på varje gräddros.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.