Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Magdalenas punschbakelse

 
  • Serverar: 8 portioner
Skriv ut

Ingen kan få nog av dessa bakelser. Här bjuder vi på en ny favorit med mandelmassebotten som smakar punsch. Toppa med en klick vispad grädde och kesella och dekorera med en klase vinbär.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ugn: 225º
  2. Riv mandelmassan på rivjärn eller finfördela den i matberedaren. Tillsätt äggen ett i taget. Kör till en jämn smet. Tillsätt smöret och rör om.
  3. Fördela smeten i mazarinformar. Grädda i mitten av ugnen, ca 10 minuter. Låt kakorna svalna på galler. Droppa punsch över kakorna.
  4. Vispa grädden tjock. Blanda den med kesella och smaksätt med vaniljsocker. Spritsa en klick på varje kaka och dekorera med vinbär

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.