Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mager morotskaka

 
Skriv ut

En riktigt smal kaka! Håller sig saftig tack vare morötterna.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader.
  2. Smörj en rund bakform med löstagbar botten. Riv morötterna, vispa ägg och socker kraftigt med elvisp. Tillsätt de torra ingredienserna och rör till en slät smet. Blanda i morötterna.
  3. Grädda kakan i mitten av ugnen i cirka 30 minuter. Rör ihop ingredienserna till glasyren och bred den över kakan.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.