Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Majskolvar med örtsmör

 
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Ett av de enda sätten att förbättra den redan läckra smaken av nykokt majskolv med smör är att tillsätta din favoritört till smöret.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda smör, citronsaft och örter i en skål. Vispa sedan med elvisp till ett luftigt örtsmör.
  2. Rulla in smöret i plastfolie eller smörgåspapper till en jämn rulle. Kyl fram till användning.
  3. Koka upp 4½ l lättsaltat vatten i en kastrull. Lägg i majskolvarna och koka dem cirka tio minuter tills de är färdiga.
  4. Servera de varma majskolvarna med örtsmöret.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.