Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Majssallad

 
  • Serverar: 2-3 portioner
  • Tid: 10 minuter
Skriv ut

Gott att servera till grillat... Ett basrecept som kan varieras; kanske kan man blanda i oliver eller fetaost? Eller tärnad skinka, eller..…..

Ingredienser

Instruktioner

Blanda den avrunna majsen med rödlöken som halverats och skivats, tomaterna skurna i kvartar och gurkan som småtärnats. Pressa över vitlöken. Häll över olja och vinäger. Krydda och blanda. Färdigt!!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.