Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Majssoppa med skinkost och quesadillas

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Majsen möter upp ostsmaken med sin goda sötma och tabascon ger en härlig sting. Soppan serveras med enkla och goda quesadillas.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka upp vatten tillsammans med créme fraiche och avrunnen majs. Mixa soppan med en stavmixer och tillsätt därefter 200 g skinkost. Smaka av med tabascon.
  2. Fördela under tiden 200 g skinkost på de mjuka tortillabröden. Lägg på skinka och vik de dubbla på hälften. Stek de på varje sida gyllenbruna i lite majsolja.
  3. Tärna paprikan fint och strö över soppan vid servering. Servera soppan med quesadillasen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.