Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Malins kycklinggryta

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En annorlunda kycklinggryta, men helt underbar =)

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och tärna gurkan, koka den i ca 15 min på 5:an, ha i saltet. Sila gurkan, så att spadet hamnar i en bunke.
  2. Tärna kycklingen, stek den på 5:an, krydda med ca 1 msk curry. Stek tills köttsaften har kokat in.
  3. Smält margarinet, vispa i vetemjölet och curryn. Häll i matlagningsgrädden + spä ut med gurkspadet tills såsen är lagom tjock.
  4. Häll i kycklingen och gurkan. Antingen så häller man de i en gratängform och har på riven ost och in i ugnen på 225 grader i ca 20 min. Eller så tar man det direkt som en gryta.
  5. Servera med ris till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.