Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Manchego med honungsmousse

 
  • Serverar: 8-10 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Moussen bryter av fint mot manchegon.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg gelatinbladen i blöt. Vispa crème fraichen tills den tjocknar. Vänd ner 2 msk honung och en nypa salt när crème fraichen blivit tjock.
  2. Ta upp 1 msk av blandningen och lägg i en kastrull. Värm upp den och lägg i gelatinbladen så att de smälter. Häll sedan ner blandningen i honungsmoussen. Blanda väl och häll upp i en bunke eller sprits.
  3. Skär bort kanten på manchegon och skär sedan osten i 1/2 cm tjocka trekanter. Lägg en ostbit på varje crostini. Spritsa eller skeda upp honungsmoussen, en klick på varje ostbit. Ringla lite flytande honung över moussen och toppa med flingsalt.
  4. Tips: Förbered gärna moussen dagen innan.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.