- Serverar: 8-10 portioner
- Tid: 30 minuter
Skriv ut
Moussen bryter av fint mot manchegon.
Instruktioner
- Lägg gelatinbladen i blöt. Vispa crème fraichen tills den tjocknar. Vänd ner 2 msk honung och en nypa salt när crème fraichen blivit tjock.
- Ta upp 1 msk av blandningen och lägg i en kastrull. Värm upp den och lägg i gelatinbladen så att de smälter. Häll sedan ner blandningen i honungsmoussen. Blanda väl och häll upp i en bunke eller sprits.
- Skär bort kanten på manchegon och skär sedan osten i 1/2 cm tjocka trekanter. Lägg en ostbit på varje crostini. Spritsa eller skeda upp honungsmoussen, en klick på varje ostbit. Ringla lite flytande honung över moussen och toppa med flingsalt.
- Tips:
Förbered gärna moussen dagen innan.
Publicerat den
2 april 2017
Liknande recept
Skriv kommentar