Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Marmelad på rabarber och hallon

 
  • Serverar: 3 portioner
Skriv ut

Marmeladen smakar ljuvligt på rostat bröd eller kex tillsammans med en god ost, t ex spansk manchego - DET är för övrigt en riktigt god ost!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skölj rabarbern och skär den i bitar. Lägg i en kastrull med det vanliga sockret. Koka upp försiktigt och låt koka ca 15 minuter.
  2. Tillsätt hallon och syltsocker och koka sakta ca 5 minuter. Dra kastrullen från värmen och skumma sylten. Häll upp i väl rengjorda burkar och sätt på lock. Förvara svalt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.