Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mandelbollar med kantarellwok

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

På under 30 minuter har du en komplett middag - snabblagat och gott!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Mixa matvete/mathavre, ströbröd, finmalen mandel, ost, lök, ägg, salt och peppar och låt det svälla i 5 minuter. Rulla till bollar. Stek dem gyllenbruna i olja.
  2. Skala och dela grönsaker och svamp, woka ett par minuter. Blanda det med spenat.
  3. Servera bollarna med wokblandningen, créme fraiche med paprika och chili samt svarta bönor.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.