Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mandelfria semlor

 
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 5 minuter
Skriv ut

Detta är ett recept på semlor med solrosfrömassa som jag tycker funkar ganska bra i stället för mandelmassa. Min stavmixer klarade inte att mixa solrosföna så jag mortlade dem istället. Om man vill kan man smaksätta med några droppar bittermandelarom.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Mixa solrosfrön, florsocker, vaniljsocker och 2 msk vispgrädde med stavmixer.
  2. Skär locket av bullarna och gör en grop till massan. Blanda bullinnehållet med massan och lite grädde. Lägg tillbaks i bullen och garnera med grädde. Sedan är det bara att lägga locket på.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.