Fick reseptet av min kompis Gillsan den e såå lätt att göra och jätte god!!
Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.
Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av
Matklubben som du hittar här.
Hej vilken toppen rätt! så jätte god och lätt enligt min man som hade lust attlaga till den, mycket goda smakkombinationer. Grattis en femetta! Hälsningar Eva
Tack för detta goda recept! Tänk att kunna jobba hela dagen, och sen fixa till en så här god fredagsmiddag på den korta tiden. Gott o snabblagat gillar vi här! Jag ändrade lite på tillagningen, efter att jag stekt kycklingen, så fräste jad curryn i lite smör och rörde runt så curryn kom på alla bitarna. Sen rörde jag ner allt i pannan, och lät det puttra ihop under lock, vi hade ris o en sallad till.Smaskigt! Ingrid
Det här är en fantastisk rätt. Jag har aldrig haft créme fraiche i utan bara grädde och då oftast vispad grädde, som ger en viss "fluffighet" till rätten. Skall prova med creme fraiche någon dag. En snabb sökning får mig då att se att den rätt vi brukar göra är "Kycklingfilé med mangotäcke". Rekommenderas!
Jättegott! Denna rätt kommer jag säkert göra fler gånger.
Jag har haft samma recept länge, det är en av favoriterna.Brukar dela filen i mitten och sen strimla den(inte för smått) snabbsteker och sen låter jag allt ligga och koka medans man gör jasmin ris till och så har jag i polmmon i stället för paprika annars är det samma.
Saknar graderna i ugnen men 200 blir väl bra....
Hade denna maträtt till helgens kalas och den var mycket uppskattad! Hade dock gjort lite ändringar innan då jag fräste med lite pressad vitlök samt kryddade med lite av curryn redan vid stekningen. Använde inte heller så mycket curry som i receptet. Hade fyrdubblat receptet och det gick totalt sett åt en burk till allt. Gott, lätt och festligt!