Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mangofromage med kiwi

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En god sommarefterrätt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg gelatinbladen i blöt i kallt vatten i 5 minuter. Mixa mangon till ett mos. Dela äggen i gulor och vitor. Vispa gulorna och sockret vitt och pösigt.
  2. Krama ur gelatinbladen och smält dem med apelsinsaften över svag värme. Blanda ner saften i mangopurén. Blanda äggsmeten med mangopurén och apelsinskalet.
  3. Vispa äggvitorna till hårt skum med ren och fettfri visp. Vispa grädden och rör ner i fromagesmeten. Vänd ner äggvitorna. Fördela fromagen i portionsglas och ställ kallt 1-2 timmar. Servera med hackad kiwi och lite vispad grädde.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.