Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Marias smarriga kokos- och tranbärsscones

 
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Gott för kropp och själ- uppfanns för vår meditationsvandring i Hong Kong! Mötet mellan Asien och Sverige: tofu och kokosmjölk möter tranbär i prima scones.

Ingredienser

Instruktioner

Rör ihop dessa båda blandningar. Klä en plåt i bakplåtspapper, bred ut smeten (ev behöver du grädda en andra sats), grädda i 250 graders värme i ca 15 min till scones är gyllenbruna. Ätes helst ute i det fria under en lång vandring med kaffe till! Smaklig måltid...

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.