Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Marinerade jordgubbar med mandelvisp

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Jag letade efter en dessert på jordgubbar till midsommar och hittade denna. Den har en blandning av friskhet och sötma som gör at det riktigt dansar i munnen. Passar bra som dessert där det varit en kryddstark huvudrätt eller efter ett midsommarbord.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skölj och snoppa jordgubbarna. Skiva jordgubbarna och låt dem marinera i fläder- och apelsinsaften ett par timmar i kylen.
  2. Vispa Milda Visp luftigt och lätt och blanda försiktigt ner den finrivna mandelmassan. Låt stå i kylen ca 15 minuter.
  3. Servera jordgubbarna i vackra glas toppad med mandelvisp. Garnera med citronmeliss.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.