Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Marshmallows med persika och passionsfrukt

 
  • Serverar: 50 portioner
Skriv ut

Som en dröm. Mjuka och lena med knastrigt socker som bara smälter i munnen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg gelatinbladen i kallt vatten cirka 5 minuter.
  2. Blanda socker och vatten i en kastrull. Låt koka till 127 grader. Ta av från värmen. Lyft upp gelatinbladen och smält dem i sockerlagen.
  3. Vispa äggvitan till fast skum. Vispa ner den varma sockerlagen. Rör i persikopuré. Fortsätt att vispa ytterligare tre minuter.
  4. Klä en form med plastfolie, cirka 20x30 cm, och bred ut smeten. Ställ i kylen för att stelna cirka åtta timmar.
  5. Sätt ugnen på 100 grader. Dela och skrapa ur kärnorna ur passionsfrukterna. Lägg dem i en form med bakplåtspapper och låt torka cirka en timme i ugnen. Låt svalna. Mixa kärnorna med sockret.
  6. Skär marschmallowsen i bitar och rulla dem i sockret. Servera genast.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.