Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Matig grönsaksgratäng

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Härliga grönsaker under ett gyllene osttäcke gör att denna gratäng snabbt blir en återkommande favorit. Ät den som vegorätt eller som tillbehör.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Skär broccolin i bitar och förväll i lättsaltat vatten. Tärna tomat och paprika. Skala och klyfta rödlöken, slanta purjolöken. Blanda grönsakerna med sojabönor och lägg i en smord form.
  3. Rör samman ägg, grädde och ost. Häll blandningen över grönsakerna. Tillred i ugnen i ca 35 minuter. Klipp färsk timjan över.
  4. Servera!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.