Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Matig ugnspannkaka

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En heltäckande rätt, mättar alla magar

Ingredienser

Instruktioner

Blanda mjölk, ägg vispa i mjölet, salta. Smörj ugnsplåten. Riv den skalade potatisen blanda in den i smeten, häll över blandningen i plåten. Grädda i 175 C i ca 1 timme. Serveras med Lingonsylt

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • vegannika 19 juli 2008

    Ingen storfavorit av pannkaka men det här var den godaste jag ätit på länge. Blev väldigt matig som du också skrev. Den blir det fler gånger

  • KatarinaHenriksson 15 november 2008

    Tack . :) Jag glömmer alltid att be mín mor om hennes recept på "pärpannkaka". Nu kan jag med hjälp av ditt pröva mig fram till mitt eget.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.