Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Matiga våfflor med parmaskinka- och fetaoströra

 
  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

En matig våffla med krämig och lite lyxig röra. Parmaskinkan kan bytas ut mot annan lufttorkad eller lättrökt skinka eller uteslut den helt om du vill ha rätten vegetarisk.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Fetaoströran: Hacka skinkan och tomaterna. Riv osten grovt. Blanda skinka, tomater, ost, créme fraiche, gräslök, vitlök, olja och peppar.
  2. Våfflor: Blanda alla torra ingredienser. Tillsätt mjölken och vispa till en slät smet. Tillsätt ägg och smält smör. Vispa slätt.
  3. Grädda i smort våffeljärn. Vispa smeten mellan varje gräddning. Servera röran till de nygräddade våfflorna. Garnera med skivad parmaskinka.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.