Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Matjesill under vitlökstäcke

(1 kommentar)  
  • Serverar: 2-4 portioner
  • Tid: 10 minuter
Skriv ut

God liten smårätt som passar bra t ex på midsommarbuffén eller som egen rätt med kokt potatis och kanske en nubbe till. :-)

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hackad rödlök i botten av en form Klipp över matjesill, häll ej i spadet.
  2. Blanda gräddfil med vitlök och täck matjesillen. Klipp över gräslök.
  3. (man kan nog lägga i skivad kall kokt potatis underst så har man en hel rätt).

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • falkare 10 augusti 2010

    Gott! gillar lökblandningen. Kommer jag göra fler gånger.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.