Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Matmuffins med feta och rödlök

 
  • Serverar: 10 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Gott till te och som mellanmål.

Ingredienser

Instruktioner

Skär fetaosten i mindre bitar. Skala och klyfta rödlöken tunt. Blanda mjöl, bakpulver, salt och timjan. Vispa ihop ägg, olja och filmjölk. Rör ner det i mjölblandningen. Klicka ut smeten i små muffinsformar.Tryck ner en klyfta rödlök och några bitar fetaost i varje muffins. Strö över flingsalt och pinjenötter. Grädda mitt i ugnen på 225 grader i ca 10-15 min eller tills smeten har stelnat.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.