Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Melon i rosenvatten med kokoschips

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Läskande och frisk dessert med vackra kokoschips på toppen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Kärna ur melonen och skär i mindre bitar eller i små kulor. Blanda samman honung, rosenvatten och apelsinsaft. Slå saften över melonen.
  2. Smält chokladen och smör över vattenbad. Bred ut den smälta chokladen på ett bakplåtspapper och strö över kokos. Låt svalna och bryt sedan chokladen i mindre bitar.
  3. Lägg upp melonbitarna i små skålar och stick dit ett kokoschips. Strö över granatäppelkärnor.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.