Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mexikansk fläskfilé

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Lätt, snabbt, enkel och kryddstark. Vad kan man mer begära!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Putsa och skär filén i centimeterstora skivor. Bryn dem tills de fått färg.
  2. Lägg dem i en ugnsform. Vispa grädden i en bunke och tillsätt tacosåsen och green chili, blanda väl och häll över filén. Strö över riven ost och gratinera i ugn, 225grader i 20min.
  3. Servera med hasselbackspotatis och nybakt baguette.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.