Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

MEXIKANSK GRYTA

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 2 timmar
Skriv ut

KANON GOTT

Ingredienser

Instruktioner

1. SKÄR KÖTTET I STORA TÄRNINGAR. SKALA OCH HACKA LÖKEN. SKÅLLA OCH FLÅ TOMATERNA. SKÄR DEM I STORA TÄRNINGAR. 2. BRYN KÖTTET VÄL I LITE FETT I EN STEKPANNA. LÄGG DET I EN GRYTA. LÄGG I LÖKEN, PRESSA NER VITLÖKSKLYFTORNA DIREKT I GRYTAN. LÅT DET FRÄSA NÅGRA MINUTER UNDER OMRÖRNING. BLANDA NER PAPRIKAPULVRET. 3. SALTA OCH PEPPRA. TILLSÄTT TOMATERNA OCH BULJONGEN. LÅT GRYTAN KOKA UNDER LOCK PÅ SVAG VÄRME 1-1 1/2 TIMME. 4. BLANDA NER BÖNORNA OCH KRYDDA MED CHILIPULVER. LÅT GRYTAN BLI RIKTIGT VARM. 5. STRÖ RIKLIGT MED PERSILJA ÖVER. 6. SERVERA GRYTAN MED KOKT RIS ELLER BRÖD OCH SALLAD.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.