Instruktioner
1. SKÄR KÖTTET I STORA TÄRNINGAR. SKALA OCH HACKA LÖKEN. SKÅLLA OCH FLÅ TOMATERNA. SKÄR DEM I STORA TÄRNINGAR.
2. BRYN KÖTTET VÄL I LITE FETT I EN STEKPANNA. LÄGG DET I EN GRYTA. LÄGG I LÖKEN, PRESSA NER VITLÖKSKLYFTORNA DIREKT I GRYTAN. LÅT DET FRÄSA NÅGRA MINUTER UNDER OMRÖRNING. BLANDA NER PAPRIKAPULVRET.
3. SALTA OCH PEPPRA. TILLSÄTT TOMATERNA OCH BULJONGEN. LÅT GRYTAN KOKA UNDER LOCK PÅ SVAG VÄRME 1-1 1/2 TIMME.
4. BLANDA NER BÖNORNA OCH KRYDDA MED CHILIPULVER. LÅT GRYTAN BLI RIKTIGT VARM.
5. STRÖ RIKLIGT MED PERSILJA ÖVER.
6. SERVERA GRYTAN MED KOKT RIS ELLER BRÖD OCH SALLAD.