Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mexikansk gulasch med chorizo

 
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Smaskigt gott

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär köttet i grytbitar, ca 2 cm stora kuber. Bryn dem i smör i omgångar med vitlök. Salta, peppra och lägg över dem i en gryta. Skölj ur pannan mellan varje omgång och ta tillvara skyn.
  2. Lägg ner morötterna och häll på sky och ajvar så att det täcker köttet. Lägg på locket och låt grytan sjuda minst 30 min.
  3. Blanda grädde och vetemjöl och rör ner i grytan. Låt sjuda ytterligare 5 min.
  4. Skiva korven och stek den. Häll av lagen frå kräftstjärtarna.
  5. Servera korv och kräftstjärtarna vid sidan om så att var och en kan strö över sin portion. Garnera med hackad persilja och servera med ugnsstekta potatisklyftor.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.