Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mexikansk lasagne

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Lätt att göra

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225°. Bryn färs i oljan och krydda med spiskummin, salt, paprikapulver, oregano och svartpeppar. Skala och riv morot och lök och blanda ner i färsröran. Koka upp krossade tomater med buljongtärningen och krydda upp dem med salt, socker, svartpeppar och vinäger. Varva tomatsås, färsröra och lasagneplattor i en ugnsfast form, börja och avsluta med tomatsås. Strö över riven ost och gratinera i ca 25 min. Servera med sallad.
  2. Tips Tänk på att använda en lite mindre form om du vill få en högre lasagne.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.