Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mias kantarellpaj.

 
  • Serverar: 5-7 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Helt enkelt underbar.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Gör degen och klä en pajform. Förgrädda om du vill.
  2. Stek svampen , den hackade löken och den pressade vitlöken. Stek färsen med alt och peppar. Blanda med svampen och låt stå, så det får ta smak av varandra. Gör under tiden en smet av crème fraichen och majonnäsen.
  3. Häll färs och svamp i formen och bred smeten över. Toppa med den rivna osten.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.