Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Milanesiska rulader

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Det här är ytterligare en bok med recept från 60-talet och i förordet till det här receptet skriver de: "En ovanlig, men pikant och mycket god fyllning är det i de här ruladerna. De ligger på en bädd av spaghetti och är garnerade med smörfräst, röd paprika." Det kanske inte låter så märkvärdigt idag, men gott är det, det lovar jag!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg köttskivorna på en skärbräda och platta ut dem så att de blir så tunna som möjligt. Hacka skinkan fint och blanda den med parmesanost och ägg. Bred fyllningen på köttskivorna och rulla ihop dem. Fäst med tandpetare eller tunna snören.
  2. Bryn ruladerna väl runtom och späd med buljongen. Sjud under lock ca 45 minuter.
  3. Sila stekskyn och smaksätt den med tomatpuré och ev salt och peppar. Koka spaghettin enligt anvisning på förpackningen och lägg den avrunna pastan som en bädd på ett uppläggningsfat. Lägg upp ruladerna i en rad ovanpå.
  4. Garnera med smörfrästa paprikaringar eller stekta tomater.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.