Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mimosasallad

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Så gott till det grillade köttet - mimosasallad med äpplen, ananas, mandariner och vindruvor.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och klyfta äpplena. Skiva klyftorna. Skär ananasen i små trekanter. Skala och klyfta mandarinerna. Dela klyftorna. Dela och kärna ur vindruvorna. Spara några till garneringen.
  2. Vispa grädden och blanda samman med majonnäsen. Rör ner frukten och lägg upp salladen. Garnera med vindruvor.
  3. Ät och njut till sommarens grillade mat.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.