Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Min kladdkaka

 
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Vet inte riktigt var grundreceptet kommer ifrån. Men jag har omarbetat det lite.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader. Smörj en form som är ca 23 cm i bottnen. Lägg ett papper i botten så fastnar inte kakan.
  2. Vispa ägg och socker pösigt. Sikta mjöl, kakao och vaniljsocker. Hacka mandel ganska grovt. Smält smöret. Blanda alla ingredienser och häll över i formen. Grädda i ca 25 minuter. Inte längre för då blir den inte kladdig.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.