Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mina cocoskakor

 
  • Serverar: 12 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

En kondiskaka

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa ägg och socker.
  2. Smält smöret häll över cocosflingorna, låt stå en stund.
  3. blanda i äggvispet, och vaniljcremen. Blanda allt, låt stå i kyl ca 1 timme. Man ska kunna rulla bollar, fast det är kletigt.
  4. Forma till toppar, dom ska vara ganska stora, ha mera mjöl i om det är för löst.
  5. grädda ca 150 - 175 grader i ca 15-20 minuter. När kakorna kallnat, smält blockchoklad och doppa knappt till hälften nertill.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.