Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mina favoriter

 
  • Serverar: 50 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Hittade detta recept i en tidning för länge sedan. Det är goda kakaor till fikat.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225 grader Smörj bakelseformar med matfett. Börja med fyllningen. Finhacka mandeln och lägg den tillsammans med de andra ingredienserna i en kastrull. Låt blandningen smälta samman på svag värme.
  2. Gör mördegen under tiden. Blanda samman alla ingredienser till en slät deg. Rulla till längder som delas till 50 bitar. Tumma ut dessa i formarna. När mandelfyllningen smält samman och kokat någon minut fördelas den i formarna. Grädda kakorna till gyllene färg ca 10 min Ta försiktigt loss kakorna då de har svalnat

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.