Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mini-chokladmuffins med mintglasyr

 
  • Serverar: 40 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Enkla och smaskiga.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa ihop ägg och socker tills det är pösigt. Blanda ner övriga ingredienser och vispa tills smeten är slät. Klicka i smeten i småkaksformar med 2 teskedar, enklast så. Grädda i 200 grader mitt i ugnen i drygt 10 minuter. Låt svalna.
  2. Glasyren: rör ihop alla ingredienser till en slät kräm. Bre på glasyren på muffinsen med en smörkniv. Strö på lite mintströssel, om du vill.
  3. Låt gärna stå svalt innan servering, och förvaras svalt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.