Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Minibaguette med svamp och baconfräs

 
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Fyll de nygräddade bake offbröden med en härlig stuvning och lunchen är klar att servera. Bröden finns att köpa förpackade och halvfärdiga.Toppengoda.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Grädda bröden enligt anvisningarna på förpackningen.
  2. Strimla baconet och stek det knaprigt. Låt det rinna av på hushållspapper.
  3. Skär champinjonerna i klyftor eller skivor och fräs dem tills all vätska kokat in. Häll i baconet och tillsätt creme fraiche. Låt småputtra 8-10 minuter.
  4. Tillsätt paprika,purjo, dill och basilika och låt småkoka någon minut. Smaka av med salt och peppar.
  5. Klyv bröden, men inte helt igenom och fördela fyllningen. Servera med tomater och sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.