Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mjölkchokladpannacotta

 
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 3 timmar 20 minuter
Skriv ut

Enkelt och gott!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blötlägg gelantinet i kallt vatten i 5 minuter. Koka upp grädden och lägg i vaniljsocker och chokladen i bítar.
  2. Rör om tills chokladen smält. Ta upp gelantinet och lägg ner det i chokladgrädden, låt det smälta. Rör om väl.
  3. Häll upp i portionsglas och låt stå kallt i 3 timmar för att stelna.
  4. Garnera med bär och hyvlad choklad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.