Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mocca- och apelsinbiskvier i långpanna

 
  • Serverar: 20 portioner
Skriv ut

Mums till många, med lite annorlunda smaksammansättning.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Botten: Vispa äggvitor och socker poröst, blanda därefter ner hasselnötterna. Smaksätt med moccaaromen. Häll smeten i smörad långpanna, 30x40 cm. Grädda i 15-20 minuter på 200 grader i ugnen.
  2. Smörkräm: Rör ihop alla ingredienserna och bred på botten. Låt stelna. Frys ev tårtan, då är det lättare att få chokladen att fastna. Smörkrämen får ej vara fuktig eller blöt då man lägger på chokladen.
  3. Smält blockchokladen och bred den över smörkrämen. Skär i rutor eller trekanter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.