Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mockakräm med mandelbiskvier

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Fixas på nolltid, en riktig höjdare

Ingredienser

Instruktioner

  1. Häll kaffe och kahlúa över biskvierna. Låt stå och dra. Vispa ägg och socker. Rör i mascarponen. Vispa grädden och vänd i den. Blanda hälften av smeten med siktat kakao.
  2. Fördela mandelbiskvierna i botten på 4 glas. Skeda över ett lager av den ljusa krämen. Fördela den mörka krämen över den ljusa. Garnera med biskvier och hyvlad mörk choklad. Servera genast eller låt stå i kylen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.