Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mandelbiskvier med citron och kanel

 
Skriv ut

Härligt sega biskvier med smak av mandel, citron och kanel.

Ingredienser

Instruktioner

Skålla, skala och mal mandeln. Vispa ägg och florsocker vitt och pösigt. Rör samman mandel, citronskal, vaniljsocker och kanel. Vänd ner blandningen i äggsmeten. Arbeta samman till en deg. Låt vila övertäckt i 15 minuter. Rulla ut degen till en lång rulle, 4 cm tjock. Skär den i 24 delar. Forma varje del till små bollar och platta till dem något. Placera på plåt med bakpapper. Sikta över florsocker. Grädda i ugnen i 15-20 minuter, 175 grader.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.